Menu Walentynkowe 2019

Powrót

Serdecznie zapraszamy wszystkich chcących wyjątkowo spędzić walentynkowy wieczór. 14 (czwartek) i 15 (piątek) lutego, serwujemy specjalne menu walentynkowe skomponowane przez szefa kuchni Łukasza Cichego. Dostępne jest również menu wegetariańskie.

Zarezerwuj stolik mailowo lub telefonicznie  : biuro@restauracjabialaroza.pl, 12 421 51 90

115zł

Amuse Bouche

KURS 1

RAVIOLI Z HOMAREM, MARCHEW, KARDAMON

LOBSTER RAVIOLI, CARROTS, CARDAMOM

WEG ravioli z serem Pijana Koza, lubczyk, marchew, kardamon

VEG ravioli with “Drunk Goat” cheese, lovage, carrots, cardamom

KURS 2

KREM Z TOPINABURU, WEDZONY JESIOTR, OLIWA PAPRYKOWA

CREAM OF JERUSALEM ARTICHOKE SOUP, SMOKED STURGEON, PAPRIKA OLIVE OIL

WEG krem z topinamburu, kawior z grejpfruta, oliwa pietruszkowa

VEG cream of Jerusalem artichoke, grapefruit caviar, parsley olive oil

KURS 3

PIERŚ Z BAŻANTA, ZIEMNIAK TRUFLOWY, SKORZONERA, WANILIA

PHEASANT BREAST, PURPLE POTATO, SALSIFY, VANILLA

WEG risotto, awokado, skorzonera, borowik

VEG risotto, avocado, salsify, porcini mushroom

KURS 4

TRUSKAWKA, CHILI, CZEKOLADA

STRAWBERRY, CHILI, CHOCOLATE

Powrót