Valentine’s Day 2016

PRZYSTAWKA
Dorsz, krewetki, szafran, cydr
Cod, shrimp, saffron, cider
lub
WEG Mille feuille, ser Pijana Koza, bakłażan, truskawki
VEG Mille feuille, „Drunk Goat“ cheese, eggplant, strawberries
ZUPA
Krem z pieczonej papryki, koper włoski, kluseczki z jarmużu
Cream of roasted peppers, fennel, kale dumplings
DANIE GŁÓWNE
Udziec cielęcy, skorzonera, czarna rzepa, burak, koniak
Leg of veal, salsify, black turnip, beetroot, cognac
lub
Jesiotr, skorzonera, czarna rzepa, burak, białe wino
Sturgeon, salsify, black turnip, beetroot, white wine
lub
WEG Gnocchi, kasztany, tofu, białe wino
Gnocchi, chestnuts, tofu, white wine
DESER
Czekolada, ostra papryka, marakuja
Chocolate, hot pepper, passion fruit

Christmas time opening hours

24.12.2015 WEDNESDAY

9:00-13:00 – pre-ordered Christmas catering collection

25.12.2015 THIRSDAY

Restaurant closed

26.12.2015

Fully booked

We reopen on the 27th of  December