Napisz do nas .

Dziękujemy za wiadomość

Wybierz język

Wybierz

Szukaj na stronie

Wpisz poniżej szukaną frazę

Filtry

Typ
Szukane słowo
Cena
-

Rezerwacja

W soboty i niedziela rezerwacja wyłącznie telefoniczna pod numerem tel:

+48 12 421 51 90

Serdecznie zapraszamy!

Spotkania Świąteczne 

 

W okresie świątecznym spotykamy się przy wspólnym stole podczas wigilii firmowej w postaci uroczystej kolacji lub w bardziej luźnej atmosferze świątecznego spotkania lub imprezy.

default

Uroczysta Kolacja

 

Przygotowaliśmy dla Was kilka wersji  menu na świąteczne spotkania firmowe

 

Na życzenie chętnie wprowadzimy modyfikacje do oferty, żeby najlepiej dostosować ją do Waszych planów na idealne wydarzenie. W menu znajdziecie tradycyjne akcenty świąteczne.

 

 

 

Pobierz ofertę

Propozycje zestawów:

Menu I 

 140 zł/os.

 

Przystawka / Starter

Dorsz marynowany w occie jabłkowym, śliwka suszona, czerwone wino

Cod marinated in apple cider vinegar, dried plum, red wine

Zupa / Soup

Żur na zakwasie z ziemniakami i suszonymi grzybami

Sour rye soup with potatoes and dried mushrooms

Danie główne / Main Course

Karczek wieprzowy, jarzębina, babka z kapusty kiszonej, puree chrzanowe, warzywa w przyprawach korzennych

Pork neck, rowanberry, sauerkraut cake, horseradish puree, vegetables with root spices

Deser / Dessert

Torcik piernikowy z powidłami i jabłkami, sos imbirowy

Gingerbread cake with plum preserve and apples, ginger sauce

Napoje / Beverages

woda gazowana i niegazowana w karafkach

kompot z suszu 0,3l/os

Dried fruit compote (0,3l), still and sparkling water

 

Menu II

160zł/os.

 

Przystawka / Starter

Pierogi z kapustą i grzybami

Dumplings with cabbage and mushrooms

Zupa / Soup

Barszcz kiszony z uszkami i grzybowym farszem

Pickled borscht with dumplings and mushroom stuffing

Danie główne / Main Course

Wołowina duszona w soku z aronii, zapiekanka ziemniaczana, kapusta czerwona na ciepło

Beef stewed in chokeberry juice, potato gratin, red cabbage

Deser / Dessert

Gruszka, śliwka, lody piernikowe, cynamon

Pear, plum, gingerbread ice cream, cinnamon

Napoje / Beverages

woda gazowana i niegazowana w karafkach

kompot z suszu 0,3l/os

Dried fruit compote (0,3l), still and sparkling water

Menu III   

od 195 zł/os.

 

 Z wyborem na miejscu

menu with meal choice options

 

Przystawki / Starters

(podane wieloporcjowo na półmiskach )

(selection of starters served on platters)

 

Wędzony pstrąg, kiszone jabłko, chałka

Smoked trout, pickled apple, challah bread

Pasztet z gęsi, blin żytni, konfitura z żurawiny

Goose pate, rye pancake, cranberry

Mini gołąbki z grzybami

Mini rolls with mushrooms

Tarta z grzybami

Mushroom tart

 

Zupa / Soup

Krem z leśnych grzybów, kluseczki kładzione

Cream of forest mushroom soup, homemade egg noodles

lub / or

Barszcz kiszony z uszkami z grzybowym farszem

Pickled beet borscht with mushroom stuffed dumplings

 

Danie główne / Main Course

Filet z sandacza, szpinak, marynowana dynia, kluseczki z marchewki

Zander fillet, spinach, marinated pumpkin, carrot noodles

lub / or

Pół kaczki pieczonej z jabłkami i żurawiną, gratin z topinamburu, marynowane buraczki z gorczycą

Half of a roasted duck with apples and cranberries, Jerusalem artichoke gratin, marinated beets with mustard seeds

Deser / Dessert

Degustacja świątecznych deserów autorstwa Szefa Kuchni

Christmas dessert tasting plate by Chef Łukasz Cichy

 

Napoje / Beverages

woda gazowana i niegazowana w karafkach

kompot z suszu 0,3l/os

Dried fruit compote (0,3l), still and sparkling water

 

 

NA ŻYCZENIE ZAMAWIAJĄCYCH RESTAURACJA PRZYGOTUJE  INDYWIDUALNE ZESTAWY MENU

DODATKOWE PAKIETY - open bar, zimne przystawki po kolacji

Zachęcamy do kontaktu

 

Więcej informacji uzyskają Państwo dzwoniąc lub pisząc

+48 12 421 51 90

biuro@restauracjabialaroza.pl

 

lub korzystając z formularza kontaktowego. 

Dziękujemy za wiadomość