We have recently renovated and refurnished an additional room which is currently available for booking.
It is perfect for a business lunch or formal dinner, wedding reception or even a convention.
This room is air-conditioned, and can accommodate up to 100 people.
Slow Food Masterclass tasting menu dinner at Biała Róża Restaurant is the first of a series of six dinners. This meeting features local chefs and a well-known European representative of the Culinary Arts. All of them share a passion for the idea of Slow Food.
?️ 25 kwietnia w Restauracji Biała Róża odbędzie się pierwsza z serii slowfoodowych kolacji degustacyjnych z udziałem znanych europejskich przedstawicieli sztuki kulinarnej.
Menu degustacyjne stworzymy dla Was w pięcioosobowym składzie szefów kuchni, których łączy oczywiście pasja do idei Slow Food.
Podczas kolacji będziemy rozmawiać i o tym, jak powstają menu inspirowane często zapomnianymi już lokalnymi recepturami, ze świadomie wybranych unikatowych produktów ekologicznych.
ZAGRANICZNY GOŚĆ SPECJALNY:
Islandzki szef kuchni Gísli Matthías Auðunsson. Gisli znany jest z tego, że szczególną wagę przykłada do jakości i pochodzenia produktów (dlatego sam wypływa w morze po ryby i zbiera zioła na łąkach) oraz zachowania kulinarnej tradycji kuchni islandzkiej.
GOSPODARZ:
Łukasz Cichy, szef kuchni Restauracji Biała Róża
GOŚCIE:
Michał Cienki z Art Restauracja.
Paweł Kras, restauracja Bottiglieria 1881
Bartosz Gadzina z Czańca, który w Przetwórni Beksien sam produkuje oleje, octy i kiszonki.
Cena/os za kolację z wine pairingiem: 160 zł/os
Rezerwacje: biuro@restauracjabialaroza.pl
Wkrótce poznacie menu, nad którym aktualnie przechodzą burze slowfoodowych mózgów
Join us for a superb Valentine’s Day dinner at Biała Róża Restaurant in the very heart of romantic Kraków. Menu set especially for this evening by Chef Łukasz Cichy, excellent atmosphere in candlelight and a great culinary experience is the perfect gift or simply the best way to spend time together on Valentine’s Day
Book a table by e-mail or by phone: biuro@restauracjabialaroza.pl, +48 12 421 51 90
130 PLN/os
AMUSE BOUCHE
Kruche ciastko francuskie, foie gras, marakuja
French pastry, foie gras, passion fruit
Przystawka/Starter
Plastry troci fiordowej, limonka, dziki bez, soliród
Slices of sea trout, lime, elderberry, samphire
lub/or
Sernik kozi, konfitura cebulowo-różana VEG
Goat cheesecake, onion and rose jam
Zupa / Soup
Krem z pieczonej salsefii, granat VEG
Cream of baked salsify soup, pomegranate
Danie główne / Main Course
Schab jagnięcy, romanesco, pikantny ziemniak kremowy, sos truflowy
Lamb loin, romanesco broccoli spicy cream potato, truffle sauce
lub/or
Burak, koper włoski, pieczony batat, sos mandarynkowy VEG
Beetroot, fennel, baked sweet potato, mandarin sauce
Deser / Dessert
Mleczna czekolada, chałwa, pikantny krem malinowy, sorbet truskawkowy z hibiskusem
Milk chocolate, halva, spicy raspberry sauce, strawberry sorbet with hibiscus
……………
Słodki poczęstunek
Sweet treat
Let’s celebrate the Feast of Saint Martin with this special goose menu, available from November 9th to December 3rd
Gęsina na Św. Marcina 2018
St. Martin’s Goose Menu 2018
Przystawka/Starter
Gęsie żołądki confit, konfitura z pigwy, tost 22 zł
Goose gizzard confit, quince confiture, toast 22PLN
Zupa/Soup
Bulion grzybowy, kołduny z gęsią, bakalie 18zł
Mushroom consommé, mini ravioli with goose, dried fruit 18PLN
Danie główne/Main Course
Galantyna z gęsi po staropolsku, wężymord, babka z kapusty charsznickiej 52zł
Goose galantine, black salsify, pickled cabbage scone 52 PLN
On Thursday, November 1st the restaurant will be closed due to a holiday.
I
Carp from Zator, smoked trout caviar, quince
II
Foie gras, damsons, slivovitz
III
Sweetbread, chestnuts, brioche
IV
Cream of pumpkin soup, egg yolk, sour cream
V
Sturgeon with Zator, black salsify, pearl barley, saffron
VI
Plum sorbet, dogwood berry
VII
Saddle of deer, “Piekny Jaś” beans, roast cabbage from Charsznica, juniper sauce
VIII
Sea buckthorn, toffee, chocolate, sea salt