News

Additional room for private events

We have recently renovated and refurnished an additional room which is currently available for booking.

It is  perfect  for a business lunch or formal dinner, wedding reception or even a convention.

This room is air-conditioned, and can accommodate up to 100 people.

 

 

25.04.19 Slow Food Masterclass

Slow Food Masterclass tasting menu dinner at Biała Róża Restaurant is the first of a series of six dinners. This meeting features local chefs and a well-known European representative of the Culinary Arts. All of them share a passion for the idea of Slow Food.

?️ 25 kwietnia w Restauracji Biała Róża odbędzie się pierwsza z serii slowfoodowych kolacji degustacyjnych z udziałem znanych europejskich przedstawicieli sztuki kulinarnej.

Menu degustacyjne stworzymy dla Was w pięcioosobowym składzie szefów kuchni, których łączy oczywiście pasja do idei Slow Food.
Podczas kolacji będziemy rozmawiać i o tym, jak powstają menu inspirowane często zapomnianymi już lokalnymi recepturami, ze świadomie wybranych unikatowych produktów ekologicznych.

ZAGRANICZNY GOŚĆ SPECJALNY:

Islandzki szef kuchni Gísli Matthías Auðunsson. Gisli znany jest z tego, że szczególną wagę przykłada do jakości i pochodzenia produktów (dlatego sam wypływa w morze po ryby i zbiera zioła na łąkach) oraz zachowania kulinarnej tradycji kuchni islandzkiej.

GOSPODARZ:
Łukasz Cichy, szef kuchni Restauracji Biała Róża

GOŚCIE:
Michał Cienki z Art Restauracja.
Paweł Kras, restauracja Bottiglieria 1881
Bartosz Gadzina z Czańca, który w Przetwórni Beksien sam produkuje oleje, octy i kiszonki.

Cena/os za kolację z wine pairingiem: 160 zł/os
Rezerwacje: biuro@restauracjabialaroza.pl

Wkrótce poznacie menu, nad którym aktualnie przechodzą burze slowfoodowych mózgów

 

Valentine’s Day Menu

Join us for a superb Valentine’s Day dinner at Biała Róża Restaurant in the very heart of romantic Kraków. Menu set especially for this evening by Chef Łukasz Cichy, excellent atmosphere in candlelight and a great culinary experience is the perfect gift or simply the best way to spend time together on Valentine’s Day

Book a table by e-mail or by phone: biuro@restauracjabialaroza.pl, +48 12 421 51 90

130 PLN/os

 

AMUSE BOUCHE

Kruche ciastko francuskie, foie gras, marakuja

French pastry, foie gras, passion fruit

 

Przystawka/Starter

Plastry troci fiordowej, limonka, dziki bez, soliród

Slices of sea trout, lime, elderberry, samphire

lub/or

Sernik kozi, konfitura cebulowo-różana VEG

Goat cheesecake, onion and rose jam

 

Zupa / Soup

Krem z pieczonej salsefii, granat VEG

Cream of baked salsify soup, pomegranate

 

Danie główne / Main Course

Schab jagnięcy, romanesco, pikantny ziemniak kremowy, sos truflowy

Lamb loin, romanesco broccoli spicy cream potato, truffle sauce

lub/or

Burak, koper włoski, pieczony batat, sos mandarynkowy VEG

Beetroot, fennel, baked sweet potato, mandarin sauce

 

Deser / Dessert

Mleczna czekolada, chałwa, pikantny krem malinowy, sorbet truskawkowy z hibiskusem

Milk chocolate, halva, spicy raspberry sauce, strawberry sorbet with hibiscus

……………

Słodki poczęstunek

Sweet treat

(Polski) Przygotujemy dla Ciebie świąteczny catering

Sorry, this entry is only available in Polish.

Saint Martin’s Menu November 9th- December 3rd

Let’s celebrate the Feast of  Saint Martin with this special goose menu, available from November 9th to December 3rd

Gęsina na Św. Marcina 2018

St. Martin’s Goose Menu 2018 

Przystawka/Starter

Gęsie żołądki confit, konfitura z pigwy, tost     22 zł

Goose gizzard confit, quince confiture, toast 22PLN

Zupa/Soup

Bulion grzybowy, kołduny z gęsią, bakalie     18zł

Mushroom consommé, mini ravioli with goose, dried fruit 18PLN

Danie główne/Main Course

Galantyna z gęsi po staropolsku, wężymord, babka z kapusty charsznickiej     52zł

Goose galantine, black salsify, pickled cabbage scone 52 PLN

Restaurant closed on the 1st of November

On Thursday, November 1st the restaurant will be closed due to a holiday.

Autumn tasting menu

I

Carp from Zator, smoked trout caviar, quince

II

Foie gras, damsons, slivovitz

III

Sweetbread, chestnuts, brioche

IV

Cream of pumpkin soup, egg yolk, sour cream

V

Sturgeon with Zator, black salsify, pearl barley, saffron

VI

Plum sorbet, dogwood berry

VII

Saddle of deer, “Piekny Jaś” beans, roast cabbage from Charsznica, juniper sauce

VIII

Sea buckthorn, toffee, chocolate, sea salt