Kolacja Walentynkowa 2020

Serdecznie zapraszamy wszystkich chcących wyjątkowo spędzić walentynkowy wieczór.

14  lutego, serwujemy specjalne menu walentynkowe skomponowane przez szefa kuchni Łukasza Cichego. Dostępne jest również menu wegetariańskie.

Zarezerwuj stolik: biuro@restauracjabialaroza.pl

Menu Walentynkowe 2020

Zarezerwuj stolik mailowo: biuro@restauracjabialaroza.pl

130 PLN/os

AMUSE BOUCHE

Kruche ciastko francuskie, foie gras, marakuja

French pastry, foie gras, passion fruit

Przystawka/Starter

Plastry troci fiordowej, limonka, dziki bez, soliród

Slices of sea trout, lime, elderberry, samphire

 lub/or

Sernik kozi, konfitura cebulowo-różana VEG

Goat cheesecake, onion and rose jam

 Zupa / Soup

Krem z pieczonej salsefii, granat VEG

Cream of baked salsify soup, pomegranate

 

Danie główne / Main Course

Schab jagnięcy, romanesco, pikantny ziemniak kremowy, sos truflowy

Lamb loin, romanesco broccoli spicy cream potato, truffle sauce

lub/or

Burak, koper włoski, pieczony batat, sos mandarynkowy VEG

Beetroot, fennel, baked sweet potato, mandarin sauce

Deser / Dessert

Mleczna czekolada, chałwa, pikantny krem malinowy, sorbet truskawkowy z hibiskusem

Milk chocolate, halva, spicy raspberry sauce, strawberry sorbet with hibiscus

……………

Słodki poczęstunek

Sweet treat