New Year’s Eve Dinner 2019/2020

NEW YEAR’S EVE DINNER MENU

6:00-24:00

We celebrate the arrival of 2020 with an eight-course New Year’s Eve menu full of vibrant flavours, Sommelier selected wines and some live piano music! We finish at midnight with a glass of sparkling wine.

To book a table email us at

biuro@restauracjabialaroza.pl

12 421 51 90

Tasting Menu
340 PLN/os

Amuse bouche

 

Kurs I – przystawka zimna/ cold starter

Podwędzana polędwica wołowa w trawie żubrowej, kawior z ślimaka

Smoked beef tenderloin, bison grass, snail caviar

Burak, trawa cytrynowa, ser Pijana Koza veg

 Beetroot, lemongrass, “Drunk Goat” cheese veg

 

Kurs II – przystawka ciepła / hot starter

Przegrzebki, kalafior, ogórek, mięta pieprzowa

Scallops, cauliflower, cucumber, peppermint

  Ravioli z kiszonym jabłkiem, kolendra, cydr veg 

 Ravioli with pickled apple, cilantro, cider veg

 

Kurs III – zupa/soup

Krem z kraba, żółtko

Cream of crab soup, egg yolk

Krem z topinamburu z kawiorem z grapefruita veg

Cream of Jerusalem artichoke soup with grapefruit caviar veg

 

Kurs IV – pierwsze danie główne/ first main course

Dorada, groszek cukrowy, soliród , sos béarnaise

Sea bream, sugar snap peas, samphire, béarnaise sauce

Papryka, ogórek marynowany, bakłażan, dynia, sos béarnaise veg

Bell pepper, pickled cucumber, aubergine, pumpkin, béarnaise sauce veg

 

Kurs V

Foie gras, miód spadziowy, tabasco

Foie gras, honeydew honey, Tabasco

Marakuja, miód spadziowy, tabasco veg

Passion fruit, honeydew honey, Tabasco veg

 

Kurs VI –drugie danie główne/ second main course

Pierś z kaczki, przepiórka, ziemniak, trufle, skorzonera

Duck breast, quail, potato, truffles, black salsify

 Dziki ryż, kapusta włoska, batat, lejkowiec dęty, koniak veg

Wild rice, savoy cabbage, sweet potato, Horn of Plenty mushroom, cognac veg

 

Kurs VII – przeddesser/pre-dessert

Ptifurki

Petits fours

 

Kurs VIII – deser/dessert

Mango, faworek, lody lukrecjowe

Mango, Angel wings, licorice ice cream

 

*Pieczywo własnego wypieku/ homemade bread