News

Restaurant closed for renovation 19th-24th of February

Dear guests

The restaurant will be closed for renovation  from Tueasday 19th to Sunday 24th

Sorry for any inconvenience caused, we look forward to serving you again at Biała Róża very soon!

Valentine’s Day Menu

Join us for a superb Valentine’s Day dinner at Biała Róża Restaurant in the very heart of romantic Kraków. Menu set especially for this evening by Chef Łukasz Cichy, excellent atmosphere in candlelight and a great culinary experience is the perfect gift or simply the best way to spend time together on Valentine’s Day

Book a table by e-mail or by phone: biuro@restauracjabialaroza.pl, +48 12 421 51 90

115PLN

Amuse Bouche

KURS 1

RAVIOLI Z HOMAREM, MARCHEW, KARDAMON

LOBSTER RAVIOLI, CARROTS, CARDAMOM

WEG ravioli z serem Pijana Koza, lubczyk, marchew, kardamon

VEG ravioli with “Drunk Goat” cheese, lovage, carrots, cardamom

KURS 2

KREM Z TOPINABURU, WEDZONY JESIOTR, OLIWA PAPRYKOWA

CREAM OF JERUSALEM ARTICHOKE SOUP, SMOKED STURGEON, PAPRIKA OLIVE OIL

WEG krem z topinamburu, kawior z grejpfruta, oliwa pietruszkowa

VEG cream of Jerusalem artichoke, grapefruit caviar, parsley olive oil

KURS 3

PIERŚ Z BAŻANTA, ZIEMNIAK TRUFLOWY, SKORZONERA, WANILIA

PHEASANT BREAST, PURPLE POTATO, SALSIFY, VANILLA

WEG risotto, awokado, skorzonera, borowik

VEG risotto, avocado, salsify, porcini mushroom

KURS 4

TRUSKAWKA, CHILI, CZEKOLADA

STRAWBERRY, CHILI, CHOCOLATE

(Polski) Przygotujemy dla Ciebie świąteczny catering

Sorry, this entry is only available in Polish.

Saint Martin’s Menu November 9th- December 3rd

Let’s celebrate the Feast of  Saint Martin with this special goose menu, available from November 9th to December 3rd

Gęsina na Św. Marcina 2018

St. Martin’s Goose Menu 2018 

Przystawka/Starter

Gęsie żołądki confit, konfitura z pigwy, tost     22 zł

Goose gizzard confit, quince confiture, toast 22PLN

Zupa/Soup

Bulion grzybowy, kołduny z gęsią, bakalie     18zł

Mushroom consommé, mini ravioli with goose, dried fruit 18PLN

Danie główne/Main Course

Galantyna z gęsi po staropolsku, wężymord, babka z kapusty charsznickiej     52zł

Goose galantine, black salsify, pickled cabbage scone 52 PLN

Restaurant closed on the 1st of November

On Thursday, November 1st the restaurant will be closed due to a holiday.

Autumn tasting menu

I

Carp from Zator, smoked trout caviar, quince

II

Foie gras, damsons, slivovitz

III

Sweetbread, chestnuts, brioche

IV

Cream of pumpkin soup, egg yolk, sour cream

V

Sturgeon with Zator, black salsify, pearl barley, saffron

VI

Plum sorbet, dogwood berry

VII

Saddle of deer, “Piekny Jaś” beans, roast cabbage from Charsznica, juniper sauce

VIII

Sea buckthorn, toffee, chocolate, sea salt

NEW WINE LIST

Let us take you on an enotouristic journey through the Polish regions where winemaking is going through a period of rebirth today. Our new wine list is the fruit of our passionate search for native grape varieties and local wine producers.

WINE LIST

Summer evenings with live music

Come and  enjoy some excellent live piano music every Thursday and Friday evening, starting at 7 pm

SONY DSC

Noc Restauracji 6-8 lipca w Restauracji Biała Róża

Podczas weekendu 6-8 lipca w autorskich restauracjach w całym kraju szefowie podawać będą własne interpretacje polskich smaków.
Pięciodaniowe menu degustacyjne skomponowane będą wyłącznie z polskich produktów najwyższej jakości. Każdy szef jako bazę wykorzysta sprawdzonych lokalnych dostawców, wskazując na pochodzenie produktów sięgnie także po produkty partnerów imprezy.

Menu:
AMUSE-BOUCHE
Lody z musztardy miodowej / wędliny / ser Bursztyn

PRZYSTAKWA
Wątroba jagnięca z Wrzosówki – wątroba jagnięca / chałka / maliny

DANIE GŁÓWNE I
Chłodnik z pomidorów malinowych – pomidory malinowe / olej pieprzowy / lody bazyliowe

DANIE GŁÓWNE II
Łopatka cielęca – łopatka cielęca / babka z bobu / fasolka szparagowa / palony por

DESER
Czarna jagoda / kruche ciasto / beza

CHEF: Łukasz Cichy

Kontakt w celu rezerwacji:
telefon – 12 421 51 90
email – biuro@restauracjabialaroza.pl

Podczas weekendu 6-8 lipca w autorskich restauracjach w całym kraju szefowie podawać będą własne interpretacje polskich smaków.
Pięciodaniowe menu degustacyjne skomponowane będą wyłącznie z polskich produktów najwyższej jakości. Każdy szef jako bazę wykorzysta sprawdzonych lokalnych dostawców, wskazując na pochodzenie produktów sięgnie także po produkty partnerów imprezy.
W tym roku naszą aspiracją jest wyselekcjonowanie 100 restauracji w związku ze 100 leciem niepodległości.
W 2018 roku partnerami imprezy są wytwórcy jakościowych wyrobów kulinarnych między innymi: producent sera Bursztyn i Kolekcji Serowara Spółdzielnia Mleczarska Spomlek oraz Łagowski Manufaktura wytwarzająca oleje smakowe.

Start imprezy w piątek 6 lipca o godzinie 18:00.